Як зібрати соковитискач в м'ясорубці
Коли хочеться випити свіжого соку, і немає під рукою соковижималки, але є м'ясорубка, є спосіб це зробити, розповімо про нього. М'ясорубки мають багато різних модифікацій. До всіх останніх моделей є додаткові пристосування.
З їх допомогою можна отримувати свіжий сік в будь-який зручний час швидко і зручно. Для цього потрібна побутова насадка на м'ясорубку для створення соковижималки, інструкція до якої буде представлена нижче.
Як зібрати соковитискач з механічної м'ясорубки і насадки
Зміст статті

Важливо! При виборі особливу увагу варто звернути на матеріал виготовлення. Виготовляють вироби з металу або пластику. Термін служби залежить в першу чергу від якості застосовуваного матеріалу.
Перед початком роботи потрібно встановити сокову насадку, для цього:
- Виймається металева різальна головка.
- У корпус вставляється різьбова выжимная втулка і сітка.
- На місце рубящей головки встановлюється нова.
- Фіксується спеціальним притискним болтом.
Ручна м'ясорубка являє собою прекрасний помічник на кухні. Просте і надійне пристрій не має складного механізму, що потребує підключення до електричної мережі. При невеликих обсягах вона справляється із завданням просто і легко. При очищенні після роботи миється, запчастин небагато, і вони не бояться води.
Інструкція по збірці соковижималки з електричної м'ясорубки і насадки

Для роботи потрібно встановити сокову насадку м'ясорубку, для цього:
- Витягується з пристосування для підготовки м'ясного фаршу центральна головка.
- В основу вставляється віджимна втулка і фільтруюча сіточка.
- Зібране пристосування з приймальною чашею встановлюється до корпусу двигуна.
- Фіксується поворотним запором.
М'ясорубка має багато різних аксесуарів. Вона здійснює нарізування дрібними шматочками овочів, наприклад, огірків. Здатна на віджимання фруктів в пюре.
Виконані пристрої, як правило, з якісної сталі і міцного нетоксичного пластику. Найчастіше насадки йдуть в наборі до кожної моделі електричної м'ясорубки. Але якщо їх немає, то в спеціалізованих магазинах виробників завжди можна замовити відсутній комплект пристосувань.
Тестування пристроїв

Спочатку перетрем їх на ручному виробі з сокової насадкою. Те ж саме зробимо на електричній моделі. Отриманий результат порівнянний за якістю перемолу, чистоту отриманого соку. Проаналізуємо роботу насадок і швидкість виконання.
У підсумку можна зробити висновок, що електрична соковижималка дає за якістю кращий сік і перетерті фрукти. За рахунок високої швидкості вона швидко і добре виконала роботу. М'якоті залишилося менше, ніж при роботі ручної соковижималки.
Якщо ви потребуєте у виконанні більшого обсягу соку, при цьому зробити роботу швидко, вам однозначно краще вибрати електричну м'ясорубку з насадкою для отримання соків. Якщо робота з перетиранием фруктів і овочів зводиться до кількох склянок соку, розгляньте варіант ручної невибагливою соковижималки на базі м'ясорубки. У будь-якому випадку кожна з моделей зможе виконати свою функцію і пригостити вас смачним свіжовичавленим соком.
 
 