Як вибрати коптильню: правила вибору коптильні для будинку (дачі) гарячого копчення.

Як вибрати коптильню: види коптилен (за технологією, палива, матеріалів). Правила вибору коптильні для будинку (дачі) гарячого копчення. Вибір палива. Корисні поради, на що звернути увагу.

Час копчення в коптильні гарячого копчення: температура і час гарячого копчення різних продуктів.

Час копчення в коптильні гарячого копчення: 2 гарячого способу копчення. Температура і час гарячого копчення різних продуктів (м'ясо, риба, дичина, ковбаса). Сировина для коптильні. Корисні поради.

Коптильня з холодильника своїми руками: як зробити з холодильника холодну коптильню, виготовлення коптильні гарячого копчення

Використання для копчення холодильника – відмінний варіант стаціонарної коптильні, який не потребує великих коштів і часу для свого виготовлення. Надає можливість готувати одночасно значний обсяг копченостей. При правильній експлуатації

Що можна коптити в коптильні гарячого копчення: особливості гарячого копчення, популярні рецепти гарячого копчення

Процес домашнього копчення відбувається завдяки спалювання деревини. Продукт піддається впливу диму, сполученого з повітряними масами. Приготовлена продукція наділена особливими смаковими та ароматичними якостями. Але необхідно суворо дотримуватися техно

Решітка для коптильні своїми руками: варіанти виготовлення решіток для саморобної коптильні

Якщо ви задумалися над створенням відповідної решітки своїми руками, варто заздалегідь визначитися з чого вона зроблена і зробити вимір майбутнього виробу, щоб воно підходило за габаритами в коптильню. Матеріал должноен бути вогнетривким і мати високу тем

Коптильня холодного копчення своїми руками: як самому зробити стаціонарну коптильню, проста холодна коптильня з бочки

Суть холодного копчення полягає в тому, що м'ясний або рибний продукт піддається термічній обробці димом при температурі від 25 до 50 градусів. Головною особливістю даної обробки служить рівномірний нагрів і обкурювання продукту, що надає йому ізу

Пристрій коптильні холодного копчення: принцип роботи коптильні холодного копчення

Алгоритм роботи коптильні холодного копчення досить простий. Тирсу розміщують у димогенераторі і підпалюють. Зазвичай використовують тирсу фруктових порід дерев, але ця умова не є обов'язковою. Не варто зупиняти свій вибір на хвойних, т. к. в

Коптильня з каструлі своїми руками: принцип дії саморобної коптильні з каструлі

Корисно буде дізнатися принцип дії коптильні з каструлі, щоб надалі поліпшити її конструкцію і прискорити процес приготування. Основним моментом є нагрівання трісок і гілочок, розташованих всередині основного корпусу.

Температура гарячого копчення продуктів в коптильні: як правильно визначати температурний режим

Майстри і аматори, що займаються копченням багато років, скажуть просто: бризнути на коптильню водою. Якщо вона відразу просто випарується, то все в порядку, якщо почне шипіти або стріляти, тоді режим невірний і варто зробити погарячіше. Можна, звичайно,

Коптильня з пральної машини своїми руками: простий варіант, саморобна коптильня з двох пральних машин

Для початку розглянемо найбільш простий варіант створення коптильні з машинки з активаторным типом роботи. Основний корпус виконаний з нержавіючої сталі, що надає конструкції додаткову міцність і не дозволяє металу вступати в реакцію з харчовими продуктам

Розміри коптильні для гарячого копчення: що ще потрібно враховувати при виборі коптильні

Першим і головним питанням, що постане перед покупцем буде питання про габаритах придбаного пристрою. Для того щоб відповісти на нього, потрібно спочатку визначитися — під рибу якого розміру купується пристрій. Природно, якщо господар кіпті